IN & OUT

4 02 2008

23my5.jpgNu se mai poarta tunsoarea tip bob, se poarta buclele, nici unghiile rosii nu mai sunt in trend, insa rujul rosul ramane pe pozitii si sezonul acesta. Se poarta masinile albe si animalele de casa exotice.

What’s hot and what’s not in materie de amenajari interioare? Trendurile nu vin mereu si in variante accesibile pentru muritorii de rand, si spun asta pentru ca acum sunt cool perdelele, draperiile, tapiteriile si covoarele batute in cristale svarovski, mobilierul din radacina de zambila de apa si paravanele din lemn de cocotier cu insertii de argint si aur. Ce ar insemna sa ne redecoram casa de fiecare data cand hot devine not? Si de ce sa nu putem sta tolaniti pe o canapea ca sa stam tepeni pe un fotoliu futurist…c’asa e moda?

Acum sa nu credeti ca tin cu mileul bunicii, dar totusi „nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie”. Cel mai important intr-o casa este sa te simti tu bine, confortabil, sa ai feelingul de „acasa”, chiar daca ai un dormitor de 2 pe 2 sau masa din bucatarie e de fapt pe balcon, pentru ca nu a mai incaput.

Totusi, ca sa faci dintr-o mandrete de apartament de 2 camere cu generoasa suprafata de 40 de mp un colt de paradis in care sa te intorci in fiecare seara cu placere, e cale lunga, multa munca si mai ales multa imaginatie pentru ati lasa cat mai mult spatiu vital. Trebuie sa eficientizezi spatiul, sa arunci tot ce nu iti trebuie incepand cu piese de mobilier si terminand cu hainele din preistorie(daca ai cu tonele trebuie sa ai si 5 dulapuri pentru ele – nu-ti mai pastra rochitele de la 2 ani pentru copiii tai). Lumina te poate ajuta mult, la fel si culorile care pot mari sau micsora o camera in functie de tonul folosit. Oglinzile mari sau spatiile vitrare generoase dau un cu totul alt aer unei incaperi mici, sa nu mai vorbim de o camera spatioasa.

Totul sta in imaginatie si curaj. It’s in your mind, body and soul!

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: